lauantai 31. elokuuta 2013

Kerroksia, kerroksia...



 Bildmålarnan uutuusneitokainen pääsi väritettäväksi :)


Paperit ovat myös Bildmålarnanin. Aika harvoin tulee tämän sävyisiä kortteja tehtyä.. Ja taitaa mennä taas hetki ennen kuin yritän uudestaan :D

ps. Tämä suloinen leima löytyy myös Paperinauhasta :D

Nauttikaahan syksyn tuoksuisesta viikonlopusta :)



torstai 29. elokuuta 2013

Tyttö kera kukkien



Olen tehnyt tästä neitokaisesta aikaisemminkin kortin. Silloin vain en tehnyt laskoksia hameeseen.


Kummasta värityksestä sinä tykkäät enemmän? Lopputulos on kyllä kovin erinäköinen :)


Sinisävyinen kortti tästä sitten tulikin, hyvin perusmallilla :D

Kortin tarvikkeet pääsääntöisesti Paperinauhasta

Väritykset Copiceilla
Kukkien keskellä olevat timantit
Spellbinderssin ovaali ja piparireunainen stanssi

Halauksia päivääsi toivottelen



keskiviikko 28. elokuuta 2013

Pirtsakkaa



Minulla on ollut ongelma Copicien käyttämisessä mustesuihkulla tulostetuissa digikuvissa. Tällä kertaa kokeilin silittää tulostamani kuvan ja muste pysyi huomattavasti paremmin ;) Ilmeisesti kuumennus kiinnittää musteen erittäin liukkaalle paperille jota käytän värittämisessä.

Käyttämäni kuva on The Paper Shelterin ja löydät sen täältä.



Keskiviikkoiseen tapaan ilmestyy tänään uusi haaste The Paper Shelterin blogissa. Haasteen aihe on helmiä ja pitsiä eli helppo homma  :) Säännöt ovat vanhat ja tutut. Voittaja arvotaan. Jos voittaja on käyttänyt TPS:n digejä kortissaan, hän saa 30 dollarin lahjakortin kauppaan. Jos kortissa ei ole TPS:n digiä, saa voittaja kolme vapaavalintaista digiä. 




Minusta punainen ja turkoosi sopivat kauniisti yhteen :) Hyvin simppeli kortti tämäkin :D En taida enää osata tehdäkään mitään monimutkaista. Joku kyseli jossain vaiheessa millä Copicin väreillä väritän vaalean tukan. Käyttämäni värit ovat E50-E53-Y21-E31. Monesti lisään vielä hivenen raitoja ruskealla värikynällä.

Auringonsäteitä päivääsi


lauantai 24. elokuuta 2013

Traktoripoika



Tämä leimasin tupsahti Bildmålarnan dt-paketista ja voi kuinka kovasti meillä pojat siitä riemastuivat. Minulla oli korttitarve 7-vuotiaalle kummipojallemme, joka on suuri Jontikka fani. Traktorin värit tulevat siis siitä :)


Paperit ovat Bildmålarnan Welcome kokoelmasta.  (Red Stripes ja Blue StripesTraktori riipuskin löytyy Bildmålarnan nettikaupasta.

Sisällä käytin uutta tekstibanneri- leimasinta. Joo tunnustetaan, olen höperönä kuusiin ;)


Korttini on siis telinemallinen.

Bildmålarnan uutuus leimat ovat saapuneet Paperinauhaan, mutta valitettavasti tämä traktoripoika on tainnut jo loppua...

Parit haasteet:

Charisma cardz challenge ~more than one fold
Inky Impression Challenge ~masculine

Meillä on puintiaika kiireisimmillään, ilmat ovat ainakin olleet suotuisia. Pitäkäähän peukkuja pystyssä, että nämä säät vielä jatkuisivat :)

Aurinkoisia säitä toivotellen



maanantai 19. elokuuta 2013

Mixed mediaako?



Muistattekos nämä kirjaimet? Ne olivat ihan kivat aikanaan, mutta kun askartelutilani pääsi muuttamaan omaan huoneeseensa eivät nämä kirjaimet tämä värisinä enää tuntuneet sopivan sisustukseen. Yli puolivuotta ne pyörivät keskeneräiset projektit laatikossa, kunnes lauantaina päätin tehdä niille jotain :D




Irrotin vanhat paperit. Laitoin pari kerrosta gessoa, struktuuripastaa sabluunan läpi, kukkia, metallikoristeita, pitsiä, perhosia jne ja taas gessoa pari kerrosta päälle. Lopuksi leilmailin vielä hivenen tekstiä :) No sanokaahan ammattilaiset, onko tämä nyt mixed mediaa?  Mitäs pidät lopputuloksesta? Jos minulla olisi ollut sopivan värisiä maaleja olisin vähän maalaillut kukkasia, mutta koska sellaisia ei ollut tyydyin näihin :D






lauantai 17. elokuuta 2013

Metsäkeiju


Bildmålarnan uutuusleima ensikokeilussa LWF Mushroom hug... En kyllä enää ikinä väritä vihreätä mekkoa Copiceilla :D Tuotti nimittäin todella tuskaa, enkä saanut värejä mieleisekseni vaikka kuinka yritin..


Vihreän ja punaisen liitto tekee tästä vähän joulukorttimaisen... Yritin tehdä tällä kertaa runsaamman kortin ja sellainen siitä kyllä tulikin. Se on sitten katsojan silmässä, että onko tämä onnistunut vai ei...

Bildmålarnan uutuusleimoja on myös tilattu Paperinauhaan... Joten kannattaa seurata uutuuksia, jos näitä haluaa omakseen :)

Ihanaa viikonloppua!



keskiviikko 14. elokuuta 2013

Koululaiselle


Minusta tämä The Paper Shelterin digi Back to School on kivan reipas. Värittelin ihon ja hiukset Copiceilla ja muuten Prismoilla. Huomasin taas kuinka paljon hankalampaa on Prismoilla saada aikaan teräviä varjoja verrattuna Pabloihin. Ehkä siinä on käytön puutetta ;)


Keskiviikkoiseen tapaan ilmestyy tänään uusi haaste The Paper Shelterin blogissa. Haasteen aihe on yksinkertainen use that ribbon eli kortistasi tulee löytyä nauhaa :) Säännöt ovat vanhat ja tutut. Voittaja arvotaan. Jos voittaja on käyttänyt TPS:n digejä kortissaan, hän saa 30 dollarin lahjakortin kauppaan. Jos kortissa ei ole TPS:n digiä, saa voittaja kolme vapaavalintaista digiä. 



Minun korttini on jälleen kukaton.. Tosi simppeli kortti, mutta tuo taustapaperi sopi niin mainiosti että en halunnut sitä peitellä useammilla paperikerroksilla.

Osaisiko joku auttaa minua? Tahtoisin kovasti löytää paperikon jossa olisi syksyiseen värimaailmaan sopivia papereita, olisiko sinulla antaa vinkkiä?


maanantai 12. elokuuta 2013

Poikamaisella jatketaan



Saurated Canaryn leimasin, joka on jäänyt liian vähälle huomiolle. Niinpä päätin tehdä poikakortin :)



Kortin tarvikkeet pääosin Paperinauhasta:

Suspenders- leimasin, väritykset Copiceilla
MME:n paperikko
Rattaat stanssattu Spellbinderssin stanssilla (varmasti yksi eniten käytetyistä kuviostanssiseteistäni)
Haaraniitit
Postileimat Kaisercraftin leimalla tehty
Teksti tästä setistä

Osallistun tällä kortilla Koukussa Korttihin sivuston haasteeseen jossa aiheena on K niin kuin... Minun K-kirjaimeni tuli sanasta Kundi :D



lauantai 10. elokuuta 2013

Syksyttää



Olettekos huomanneet Bildmålarnan uuden ihanan syksyaiheisen kokoelman!! Jokainen leimasin on niin ihana, että minulla oli suorastaan hankaluuksia päättää mistä leimasta aloittaisin. Päädyin kuitenkin tähän komeaan Mimoon.


Käytin kortissa myös osaa sienileimasimesta, koska en taaskaan halunnut lisätä kukkia... Laitoin sieniin paljon glossya, joka on kuvaushetkellä hieman märkää. Taustan kuuset on stanssattu Timpan kuusistanssilla. Tuo stanssi oli taas sellainen mulle- heti- nyt- hankinta, mutta miten kummassa se ehti odottaakin yli puoli vuotta käyttöönottoa... :D

Joko olette aivan kyllästyneet kukattomiin kortteihini... Pitäisikö seuraavasta tehdä runsaampi?

Ihanaa viikonloppua!



keskiviikko 7. elokuuta 2013

Pelkkää paperia (taas:))


Tykkään niin hirmuisesti tästä leimasimesta, että piti taasen tehdä sillä kortti :) 



Tästä tuli tällainen väripläjäys, mutta sateiseen päivään sellaista tarvitaankin ;)

Tarvikkeet Paperinauhasta

Gorjuss- tyttö, väritetty Copiceilla ja Prismacoloreilla
Echo Parkin papereita:
Turkoosi
Viirit
Nuottipaperi

Näitä Echo Parkin ihania paperita löytyy myös lehtiönä... Taidanpa tilata :D Olen ollut jo pitkään tilaamatta mitään, kun ei ole askartelu oikein maistunut. Ilmeisesti syksyä jo ilmassa, kun tekee mieli korteilla ja tilaillakin :D


lauantai 3. elokuuta 2013

Tyhjäkö...


Se on sitten elokuu ja paluu normirytmiin on alkanut eli lauantain Bildmålarna kortti on vuorossa...  Käytin tätä kaunista Just Me- kokoelman leimasinta. Paperinauhassa on muuten todella hyvä valikoima Bildmålarnan leimasimia. Käyhän kurkkaamassa :)



Värittelin kuvan kahden vuorokauden lomallamme valmiiksi ja tänä aamuna kasasin pikaisesti kortiksi. Aika simppelillä linjalla mennään, mutta jotenkin tämä neitokainen ei kaipaa niin kovasti mitään hörhelyksiä ympärilleen... Mutta pakko myöntää, että vähäsen tyhjältä se näyttää...

Paperikko on jälleen Priman ja ruusut Mariannen.



torstai 1. elokuuta 2013

Surukortti



Minulle tuli jälleen tarve osanottokorttiin. Tällä kertaa kyseessä oli ihminen, jolle luonto on ollut tärkeässä osassa. Niinpä kaivoin Stampscapen leimasimet esiin ja tein kortin... Yksinkertainen, mutta minusta ihan toimiva osanottokortti, mitäs sinä olet mieltä?