lauantai 30. kesäkuuta 2012

Terveisiä Savonlinnasta :)



Olin muutaman päivän kokousreissulla Savonlinnassa ja täytyy kyllä myöntää että maisemat olivat kauniita :) Meilläpäin kun järviä ei juurikaan näy.

Käytin kortissani Bildmålarnan viimeisimmästä kokoelmasta Mimosa- painting leimasinta. Tämä leimasin on ihanan erilainen. En ainakaan muista nähneeni koskaan aikaisemmin maalaavaa tyttöä leimakuvissa. Taustalle stanssasin Timpan stanssilla taloryhmän, sopii hyvin maalausteemaan :D

Oikein ihanaa viikonloppua!

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Kesälaitumilla



Magnolian lehmä pääsi kesälaitumille. Tarkoitus oli tällä kortilla toivottaa kävijöille hyvää Juhannusta, mutta en ehtinyt ajoissa :D Tein tämän kortin omalle pojalleni nimpparikortiksi, joka valmistui siis päivän liian myöhään.... Tyypillistä!!

Kortin tarvikkeet pääosin Paperinauhasta, alla linkit

Magnolian aita (maskattuna kolmesti)
Väritykset Prismacoloreilla
Journaling kortti, ihania poikamaisia lappusia täynnä tuo lehtiö

lauantai 23. kesäkuuta 2012

Tahtoo uimaan ;)



Toinen skräppäysyritelmä.. Olin kyllä paljon tyytyväisempi siihen ensimmäiseen yritelmään... No onneksi Juho oli tosi onnellinen, kun oman sivunsa näki. Käyttämäni paperit ovat echo parkin splash sarjaa, aika osuvasti :D Paperit löytyvät täältä ja täältä!


Yläreunaan rypytin teippiä viirien päälle. Viirien reunaan laiton paljon kimalleliimaa.


Koska leiskasta uhkasi tulla liian yksvärinen, koristelin muutaman läpinäkyvän napin vielä antamaan väriä.


Käyttämäni kirjaimet olivat mielestäni aivan ihania :D Niissä suorastaan välkehti veden kimallus. Nämä ostin suoraan Paperinauhasta, oli ihana marssia liikkeeseen valkokuvien kera ja etsiä sopivia materiaaleja, harmi että matkaa on tuo 100 km... Tosin voin vain kuvitella kuinka paljon enemmän menisi rahaa, jos liike olisi lähempänä...

Oikein ihanaa Juhannusta sinulle! Ainakin Etelä- Pohjanmaalla sää hellii rehuntekoa... Meillä nimittäin tehdään jo kolmatta päivää rehua!

Huomasin haasteen, johon voin tällä osallistua eli askartelufoorumin haasteena on skräppäys!

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Uusi aine :)


Paperinauhaan on tullut uutta embossausainetta, joka kuumennettaessa muuttuu liimamaiseksi niin, että kevyet kimalteet tarttuvat siihen hyvin. Leimasin kuumuuttakestävälle asetaattikalvolle Marthan suloisia perhosia vesileimamusteella. Sen jälkeen ripottelin päälle Sticky Stuffia, kuumennus kuumailmapuhaltimella ja päälle kimallehileitä. Lopputulos on ainakin todella kimaltava :D Ja vihdoinkin jotain järkevää käyttöä niille kimallehileille mitä meiltä lähes jokaiselta löytyy varastosta!

Tässä kortti kokonaisuudessaan. Alla oleva kaunis tekstipaperi on simple storiesin. Tekstipapereita ei ainakaan minulla ole koskaan liikaa :D Pahvin revin irti tavallisesta pahvilaatikosta. Perhosten alle laitoin glue dotsit, jotta kalvo pysyi paikallaan reunojen ompelemisen ajan. Teksti on nea-idean ja leimasin sen harmaalla versafinella.

Osallistun tällä Lauran Korttihaasteeseen, jossa aiheena eläimiä. Hmm mihinkähän ryhmään perhoset mahtavat oikeasti kuulua... :D

lauantai 16. kesäkuuta 2012

3d-kortti pläjäys



Paperinauhan dt- paketista paljastui arkillinen 3d -kuvia. Nämä olivatkin erittäin mukavia, koska näitä ei tarvinnut leikata. Kortit valmistuivat sangen nopeasti ja helposti :)

Paperit Echo Parkin ja Simple Storiesin. Korttipohjan tein itse sileästä Bazzilin kartongista kokoon 11,5*15 cm. Kulmat pyöristin tällä. Nauha on omaa varastoa, keskelle vain ommel ja sitten rypytys. Ystävälle teksti joulunaika-setistä.


Paperit ovat BoBunnyn paperikosta. Ympyrän stanssasin Mariannen stanssilla. Pitsi on KaiserCraftin. Reunat mustetin vintage photolla käyttäen sormenpäätöpöttäjää. Kulmassa olevat timantit löytyvät täältä. Sinulle teksti kesä-setistä.


Viimeiseksi kaikkein simppelein. Kohokuvioin embossaustaskuilla suoraan korttipohjan ja viirin. Teksti tarrakirjaimilla ja siinä se :D Kuvien kokoamiseen käytin sekä 3mm että 1mm tarratyynyjä.

Ihanaa viikonloppua!

ps. Eriväriset tekstit ovat linkkejä Paperinauhan sivuille :)

torstai 14. kesäkuuta 2012

Tuulitukka Mimosa



Vihdoinkin ehdin tekemään kortin Bildmålarnan uusimmista leimasimista. Nämä uudet ovat taas niin suloisia :D Joka kerta kun niitä julkaistaan ajattelen, että tämä on parast kokoelma ennen seuraavaan :D Värittelin jälleen Copiceilla. Olen innostunut tusseista uudestaan. Ne on paljon helpompi ottaa pihalle mukaan :D Voi samalla vahtia lapsia ja väritellä kuvia :D

Aurinkoisia kesäpäiviä!

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

No joo...



Halusin tehdä kortista runsaan kokonaisuuden, koska tiedän saajan sellaisesta pitävän... Leimakuva on aikasempia värityksiäni akvarelliväreillä, sitten en meinannutkaan löytää mitään sopivia papereita. No päädyin todella vanhaan settiin BG:ltä. :) Kamera kyllä vääristi sävyt aivan hassuiksi, mutta tällä mennään :)

Lämpimiä kesäsäitä odotellen

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Peruskortti ja nappivinkki


(huom!!! eriväriset tekstit ovat linkkejä, joita klikkaamalla pääsee suoraan tuotteeseen)

Tein ihan tavallisen peruskortin miehelle Stampavien suloisesta kalastaja-nallesta. Lisäsin kuvaan hivenen kimalleliimaa. Käytin aika maanläheisiä sävyjä MME:n paperikosta, koska ajattelin, että tämä kävisi myös vähän vanhemmallekin herralle. Saajaa ei nimittäin ole vielä tiedossa. Nauha löytyy täältä. Teksti on vanhemmasta leimasinsetistä. Napit ovat läpinäkyviä, jotka koristelin alla olevan vinkin mukaisesti. 


Minä rakasta nappeja, mutta koskaan ei tunnu sävyt sopivan kohdalleen. Tämän vinkin olen jossain blogissa nähnyt jo vuosia sitten, mutta nyt vasta tulin kokeilleeksi. Tykkäsin niin kovasti, että halusin teitäkin tästä jutusta muistuttaa.

Eli liimataan sopivaa paperia läpinäkyvien nappien taakse. Minä liimasin napit ensiksi paperiin ja annoin kuivua, jonka jälkeen leikkasin napit irti. Liimaamiseen käytin Tacky Glueta, mutta tähän käy esim Glossykin aivan yhtä hyvin. Tärkeintä on että liima kuivuu läpinäkyväksi.

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Ahoy, Ninni!


Onpas värittäminen kivaa taas vaihteeksi :D Värittelin tällä kertaa Ohoy Tildan Copiceilla, liukaspintaiselle paperille.


Paperi on MME:n ja lisäksi käytin tummansinistä kartonkia. Kirjaimet ovat tarroja ja tähdet on stanssattu samasta kartongista, päälle hurjasti kimalleliimaa. Reunat vielä ressasin Timpan ressaajalla.

Oikein hyvää syntymäpäivää Ninni! :D Tää kortti ei ehtinyt synttäriksesi, mutta toivottavasti tämä kelpaa näinkin :D

Osallistun tällä Magnoliahaasteeseen :)

lauantai 2. kesäkuuta 2012

Ylioppilaalle



Sain äitienpäivälahjaksi uuden kameran ja täytyy kyllä myöntää, että ainakin ensi tuntumalla kuvat ovat terävämpiä kuin vanhalla. Kivaa :D

Vihdoinkin jotain uutta näytettävää. Annoin tämän kortin tänään kummitytölleni, joka pääsi ylioppilaaksi. Aika simppeli, mutta halusin pitää leimakuvan pääosassa.

Pari haastetta

Card Makin Mamas ~feeling punchy
PaperPlay Challenges ~use 2 of something (I used 2 laces and 2 border dies)

Kauniita kesäsäitä odotellen