sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Motivetin haaste

Motivetin blogissa oli hauska haaste... Tai se näytti hauskalta, jotenkin vain toteutus lähti ontumaan heti alkumetreiltä. Oikeastihan orava olisi auringonkukan kanssa liikenteessä, jotenkin en vain osannut kuvitella ystävänpäiväkorttiin mitään keltaista, siispä päädyin tällaiseen ratkaisuun. Roikkuvat sydämet olen tehnyt itse Stamparticissa olleen ohjeen mukaan. Sydämet ovatkin ainut asia mihin olen tyytyväinen, tosin kuvassa nekin näyttävät hassuilta :)

Tämän kortin materiaalit ovat oikeastaan kaikki 'vikaostoksia', tiedättehän joku näyttää netissä niiiiiin hyvältä, mutta kotiin saatuaan huomaa että värit tms eivät ole sinnepäinkään. Ajattelinkin haastaa teidät arvoisat blogisiskot tekemään kortti omista inhokkimateriaaleista. Jos otatte haasteen vastaan niin jättäkää viesti niin tiedän käydä katsomassa millaisia ihanuuksia syntyy ;)


Posted by Picasa

5 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ihana kortti ja oivallisesti laitettu tuo kukkanen!

Taru Jehkonen kirjoitti...

Ihana kortti - upea toteutus!

Piitu kirjoitti...

Ihanan värikäs kortti! Upeita kortteja myös aikaisemmat sivulla olevat korttisi!!
En ole tosi pitkään aikaan käynny blogikierroksella ja nytkään en päässyt kuin vähän alkuun niin joudun lopettaan.

SannaS kirjoitti...

Voi kun ihana!! Tosi kaunis! =)

Piccolissima kirjoitti...

Pitääkin laittaa "korvan taakse", että olet haastanut meidät tekemään näin kortin!:D Täytyypä muistaa ens kerralla kun tuonne askartelukoppiin pääsen! :D Ja joo, tiedän tuon.. mullekin on saatunut monta vikaostosta! :/
Mutta sinä oot kyllä saanut kivan kortin aikaiseksi, vaikkei suosikkijuttuja tässä olisikaan! :)