lauantai 19. joulukuuta 2009

Tulitikkurasioita koristeltuina

Annamme anopille tänä vuonna joulukukan sijaan lyhdyn, jossa on pieni laatikko tulitikkuja ja kynttilöitä varten. Täytyihän minun sitten koristella pari tulitikkurasiaa. Toisen tosin taidan jättää itselleni. Oikeanpuolimmainen rasia esittelee taustan. Etupuolelle olen kumpaankin käyttänyt koristeeksi Tiimarin valmistarroja. Suhteellisen nopeata ja minusta ihan mukavan näköistä :)


Posted by Picasa

perjantai 18. joulukuuta 2009

Virkattu kehys minullakin

Ihastuin jo ajat sitten Miijjan blogissa olevaan ohjeeseen näille ihanille virkatuille reunuksille. Ryhdyin heti tuumasta toimeen ja kehys olikin nopeasti valmis, mutta kortiksi saamiseen meninkin muutama viikko :) Eihän tässä mitään erikoista ole, mutta halusin laittaa kuvan blogiini, että muistan joskus muulloinkin hyödyntää kyseistä ideaa.

Olen kovasti siivoillut kaappeja joulukuntoon. Kyllä tiedetään kukaan ei vietä Joulua kaapeissa, mutta minulle kaappien siivoaminen on yksi tapa valmistautua Jouluun. Muuten meillä koti on kuin räjähdyksen jäljiltä, mutta nautin siitäkin, koska tiedän että pian aloitan 'oikean' siivoamisen ja sotkun jälkeen kaikki näyttää paljon paremmalta :) Ja tuntuu oikeasti Joululta! Mitenkäs muilla jouluvalmistelut sujuvat?

Posted by Picasa