torstai 30. huhtikuuta 2009

Kesää odotellessa

Posted by Picasa
Teimme leimakuvavaihtoja Karjalan Kurtturuusun kanssa. Sain omat kuvani eilen ja tässä yksi niistä. Kaikki kuvat olivat niin ihania, että olisin halunnut vain väritellä niitä. En meinannut malttaa koota yhtäkään kortiksi.:D

Ostin paikallisesta Infosta Mementon Dual Markereita ja kokeilin tässä kuvassa niillä väritellä. Tytön vaatteet ja kasvillisuus on väritetty näillä tusseilla. Täytyy kyllä sanoa, että tykkäsin. Oli niin paljon nopeampaa värittää kuin normaaleilla öljypastilleilla.

tiistai 28. huhtikuuta 2009

Syksyisiä tunnelmia

Posted by Picasa
Kovasti tuli syksyinen olotila, kun katselin tätä eilen illalla värittämääni leimakuvaa. Koko kortti on sitten sen mukainen. Tosin jäin miettimään, että onkos puintiaikana enää perhosia?!?

perjantai 24. huhtikuuta 2009

Jehkottaren haaste #54

Tämän kertainen luonnos ihan selvästi jutteli minulle :D Yritin tehdä tavallisen kortin, mutta sitten koin ahaa- elämyksen ja teinkin hivenen tavallisuudesta poikkeavan mallisen.

Lehtiöstä revitty paperi on irtonainen ja sen tilalle voi vaikka pujottaa sekin tms, koska vasemmalla puolella on kirjoitustilaa lisää.

Posted by Picasa
Tässä vielä lähikuva kannesta. Leimakuva on Whitt of Joyn kevätsetistä ja virkkattujen kukkien ohje löytyy Maaretilta. Kaikki paperit ovat BG:n Bittersweet paperikosta.

Muoks! Mikähän tuplaus ongelma minulla on, jättämäni kommentit näkyvät välillä tuplana, vaikka en tunnusta useampaa kertaa lähettäneeni...

torstai 23. huhtikuuta 2009

Työvoitto

Posted by Picasa
Tämän kortin tekeminen on kestänyt todella kauan... Kuva on ollut väritettynä jo monta päivää ja joka päivä olen sitä katsellut, kasannut matriaaleja ja pilkkonut paperia. Tänä aamuna sen sitten loppujen lopuksi kasasin. Ehkä joskus on hyvä antaa asioiden hautua, koska mielestäni lopputulos on ihan kohtuullinen :)

keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Taas poikavauvalle...

Posted by Picasa
Innostuin kokeilemaan taustan tekemistä. Ohjeen löysin StampaARTicsta. Ei kai se ensimmäiseksi taustaksi ihan surkea ole. Varsinkin, kun en ostanut mitään uutta tätä korttia varten :) Yleensä kun löytää jonkun kivan ohjeen joutuu aina suuntaamaan kauppaa kohti. Osteleminen on sinänsä kivaa, mutta se maksaminen... Löytyykö kohtalotovereita? ;)

tiistai 21. huhtikuuta 2009

Leimasimiani

Lisäyksiä jälleen
Oiskohan tämä Sugar Nellie???


The Greeting Farm


Magnolia:


Whitt of Joy





Penny Black





Sarah Kay


Elzybells


Motivet


Ollyfant











Posted by Picasa




Laitoin "helpoimmat" leimasimeni nettiin, muita päivittelen sitä mukaa, kun ehdin leimailemaan ja kuvaamaan.








Kukkaistyttö


Posted by Picasa

Sain eilen pienen tilaukseni Finnstamperilta. Tilaukseeni kuului mm. valkoinen kynä, jota kokeilin leimakuvaan... Olisi saanut jäädä kokeilematta tai olisin voinut ekaksi harjoitella jollekin muulle paperille :) Kokeilin lisäksi lakata korissa olevia kukkia, luonnossa kiiltävät ihan kivasti, tosin kuvassa näyttävät vain suttuiselta. Aikani yritin sovitella monenlaisia kukkia, mutta mikään ei tuntunut sopivan. Niinpä leikkasin taustapaperista kukan irti ja taitoin vähäsen terälehtiä alaspäin.


Paperit ovat DaisyD's ja Coredination'sin, repäisty paperi on Making Memoriesin. Leimasin on Magnolian (Kirsikalta), huopakiekurat ovat Artemion, Teksti on Nss:n sarjasta.

sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Elämäni ensimmäinen

Sain tänään elämäni ensimmäisen tunnustuksen! Kiitos Timantti- An, olen kovin otettu tästä huomionosoituksesta! Tapoihin kuuluu jakaa tätä eteenpäin, joten haluan ehdottomasti antaa tämän
koska hän on siskoni :)
koska hänen väritysohjeensa auttoivat minua eteenpäin
hän osoitti kuinka mukavia ihmiset voivat olla

Sydämellistä...

Posted by Picasa
Bongasin netistä uuden Magnolia-aiheisen haasteen. Pakkinnot olivat niin mielettömät, että oli suorastaan pakko osallistua. Luulin saavani aikaan hienonkin kortin, mutta tunnelma jäi jotenkin vaisuksi.

Leimasin on tietenkin Magnolian. Paperit ovat Priman ja Making Memoriesin. Huovat ovat Brysselin tuliaisia ja luonnollisesti Artemion. Siniset kukat ovat Reprintin ja loppu sälä on omista varastoista... ;)

lauantai 18. huhtikuuta 2009

Stamparticin haaste

Posted by Picasa
Käväisin tänään paikallisessa Infossa ja ainut asia mikä tarttui mukaani oli tässä kortissa näkyvä raitapaperi. Kerrankin pääsin halvalla :)

Tämä Penny Blackin enkeli-leimasin on kyllä suloinen. Kirsikalta olen tämänkin kuvan ostanut. Möhlin harmittavasti tekstin kanssa, tarkoitus oli nimittäin leimata suoraan korttipohjaan, mutta... No lasten kanssa kun yrittää tehdä niin kaikenlaista sattuu :)))

perjantai 17. huhtikuuta 2009

Jehkottaren haaste #53

Posted by Picasa
Olipas mukava haaste, vaikka aluksi menikin kovasti aikaa sopivan leimasimen etsimiseen. Ollyfantin poika on kesäisissä tunnelmissa. Kyllä kai se kesä sieltä tulee, vaikka tuntuu kevätkin vielä odottavan kauniita kevätsäitä :)

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Väriä elämään

Posted by Picasa
Elämäni ensimmäinen Hänglar&Stänglar- kortti. Tilasin näitä leimakuvia Kirsikalta. On ne vain suloisia! Olen pitkästä aikaa tyytyväinen korttiini. Värittäminenkin onnistui mielestäni ensimäiseksi kuvaksi sangen hyvin :)

torstai 16. huhtikuuta 2009

Poikavauvoja syntyy

Posted by Picasa
En kyllä ymmärrä mikä syntyviä vauvoja vaivaa... Kaikki tuntuvat olevan poikia :D Haluaisin tehdä niin mielelläni tyttövauvoille kortteja, mutta niitä varastot pullistelee ja poikakortit huutavat tyhjyyttä. Tässä siis jälleen yksi kortti poikavauvalle. Jotain jäi puuttumaan, mutta en keksinyt mitä olisin lisännytkään.

keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Jehkottaren lisähaaste

Posted by Picasa
Tulipas hassun sumea kuva... No ehkä tarkoitus kuitenkin tulee selväksi. Kyseessä on siis valmiista 3d -arkista koottu kuva. Tämä arkki oli minusta kaunis, vaikka en enää aikoihin ole ostanut 3d- arkkeja lisää niin tähän kuitenkin haksahdin :)

maanantai 13. huhtikuuta 2009

Jehkottaren 1-v haaste

Posted by Picasa
Brysseli tuli nähtyä, suosittelen. Ihana paikka ainakin näin keväällä. Mutta sitten asiaan...

Huh, olipas haastetta kerrakseen. Piti tätä oikein märehtiä muutama päivä ennen kuin syntyi valmista. Koristelut jäivät vähäiseksi, koska halusin kauniin taustapaperin olevan esillä. Luonnossa kukat ja nallen massu ovat tismalleen saman väriset.

Tämä kortti menee henkilölle, joka on juuri avannut uuden liikkeen, toivottavasti kelpaa. Mielestäni toivotus on ainakin osuva :)

keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Rippikortti

Posted by Picasa
Tämä taskukortti on tehty jo aikaisemmin. Mielestäni rippikortin ei kuulu olla voimakassävyinen, siksi tässä on näin hempeät värit. Muuten tykkään tästä kortista, mutta kukka olisi voinut olla samanlainen kumassakin osassa. Valitettavasti minulla ei ollut kahta samanlaista kukkaa...

Hauskaa loppuviikkoa! Tämä tyttö ottaa matkalaukkunsa ja lähtee Brysseliin :)